jueves, 12 de marzo de 2015

PREGUNTES A L'ALCALDE DE TARRAGONA





Els coordinadors del projecte han acordat una visita a l’Ajuntament de Tarragona  i avui és el dia, a les 6 de la tarda ens rebrà l’alcalde, veurem com va.


De camí a la Plaça de la Font (on es troba l’Ajuntament) hem aprofitat per fer alguna  foto dintre del casc antic, a la Wiam li encanten. Quan hem arribat a la plaça ja hi eren les altres mentores que hi anaven a la visita i hem jugat fins que arribava l’hora. 

La Wiam em feia preguntes sobre l’alcalde, ja que no tenia molt clar qui era i que feia, poc a poc he tractat d’aclarir els seus dubtes.

Ens han fet entrar a l’Ajuntament fins a una sala amb mobiliari molt antic, on fan diferents actes, i em esperat fins que ha vingut l’alcalde, en aquest moment els nens estaven una mica nerviosos, ja que tenien moltes ganes de conèixer -li i fer-li preguntes. 

I així a sigut, una vegada  l’alcalde ha parlat amb nosaltres i ens ha donat el torn de preguntes els nens no paraven de preguntar-li coses sobre la seva vida i professió, també han pogut fer-li arribar les seves inquietuds, ha sigut molt divertit.

Desprès ens ha guiat fins al seu despatx, ensenyant-nos la tomba de Jaume I, els quadres dels diferents alcaldes de Tarragona i les diferents banderes que hi tenen. Una vegada al despatx a continuat parlant amb els nens i els ha explicat el desenvolupament de la ciutat mitjançant unes fotos de diferents èpoques, ha sigut molt proper a ells.

La Wiam ha tornat a casa molt contenta i emocionada per un regalet que els havia fet  i per que l’alcalde li havia cridat pel seu nom, difícil de recordar. 

Posant nota, va donar un 10 a la visita.
 




No hay comentarios:

Publicar un comentario